Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομο κάμπινγκ στο Βόλο - Θάνατοι λουόμενων στη Θάσο και στη Μεσσηνία– Σύλληψη αλλοδαπών στην Ιεράπετρα - Διακομιδή ασθενούς

Συντονισμένη επιχείρηση ελέγχου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομο κάμπινγκ έλαβε χώρα, πρωινές ώρες σήμερα, κατόπιν καταγγελίας πολιτών, στην παραλία “ΠΑΡΙΣΑΙΝΑ” ανατολικού Πηλίου ν. Μαγνησίας, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.), του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου και προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειου Πηλίου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν δώδεκα (12) ημεδαποί και δύο (02) αλλοδαποί για παράβαση του ν. 4276/2017 “Περί παράνομου κάμπινγκ” όπως ισχύει και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνολικού μεικτού βάρους:  
πενήντα ενός γραμμαρίων και τεσσάρων δεκάτων του γραμμαρίου (51,4gr) ακατέργαστης ινδικής κάνναβης
δύο γραμμαρίων και δύο δεκάτων του γραμμαρίου (2,2gr) κατεργασμένης ινδικής κάνναβης
εκατόν τριάντα ενός γραμμαρίων και εννέα δεκάτων του γραμμαρίου (131,9gr) μπισκότο με βούτυρο μαριχουάνας
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΣΚΑΛΑΣ ΠΡΙΝΟΥ” ν. Θάσου,  68χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΥΚΑΣ” Μεσσηνίας, 74χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.
*****
Τρεις (03) αλλοδαποί, ηλικίας 48, 42 και 45 ετών συνελήφθησαν, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ιεράπετρας με την συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για  μεταφορά προσώπων οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα εισόδου σε ελληνικό χώρο και για έκθεση ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο.
Συγκεκριμένα, ο 48χρονος και η 42χρονη διαπιστώθηκε ότι την 03-07-2019 είχαν προβεί στην κλοπή ταχύπλοου σκάφους από την Παλαιόχωρα Χανίων, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησαν παράνομα ως σκάφος μεταφοράς τεσσάρων (04) αλλοδαπών, με τη συνέργεια του 45χρονου.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας. 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι Πυθαγορείου Σάμου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΠΑΤΜΟΣ ΣΤΑΡ” Ν.ΛΕΡΟΥ 06, 51χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεση νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL