Σύλληψη αλλοδαπών στη Ζάκυνθο – Θάνατος ημεδαπής στην Κεφαλληνία - Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος στη Σέριφο- Σύλληψη οδηγών οχημάτων στους Παξούς και στην Μυτιλήνη

Στη σύλληψη δύο (02)  αλλοδαπών ηλικίας 31 και 27 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Λιμεναρχείου Ζακύνθου.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στον Μόλο Αγίου Νικολάου Ζακύνθου πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Μήνιες Κεφαλληνίας, 65χρονη ημεδαπή.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σερίφου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ σκάφους «APOLLO» σημαίας Σουηδίας, στη θαλάσσια περιοχή 3 ν.μ. από το Λιβάδι ν. Σερίφου με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Α/Κ «ΜΟΣΧΟΥΛΑ» Ν.Σ. 1258, με τη συνδρομή του οποίου το «APOLLO» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Σερίφου. 
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
*****
Για οδήγηση δίκυκλου οχήματος χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης συνελήφθη ένας 44χρονος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Παξών, κατά τη διάρκεια ελέγχου στον παλαιό λιμένα Γάιου Παξών .
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω άδεια είχε αφαιρεθεί από τον 44χρονο για τροχονομική παράβαση από το Α.Τ. Παξών.
Από τη Λιμενική Αρχή Παξών κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 29χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
Επίσης, για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 25χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL