Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Κέα – Θάνατος λουόμενου στον Πόρο Κεφαλληνίας – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και τη Μυτιλήνη

Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Κέα – Θάνατος λουόμενου στον Πόρο Κεφαλληνίας – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και τη Μυτιλήνη
 
Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης και εισροής υδάτων, έμεινε μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Ι/Φ “HANSEL” σημαίας Ολλανδίας, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή νότια ν.Κέας.
Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ιδιωτικά σκάφη, εντοπίζοντας το “HANSEL”,  οι τέσσερις (04) επιβαίνοντες του οποίου μετεπιβιβάστηκαν στο σκάφος “ΜΙΝΙΜΟΚΑΚΙ” Τ.Λ. 850 και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην περιοχή “ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ” ν.Κέας.
Το εν λόγω σκάφος ρυμουλκήθηκε από το Α/Κ “ΝΟΤΑ” Ν.Σ. 943 στον λιμένα Κύθνου, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. 
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΣΚΑΛΑ” Κεφαλληνίας, 62χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
 
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών/Τμήμα Αλλοδαπών, κατελήφθη ένας 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 50 και 21 ετών, οι οποίοι τον συνόδευαν και θα ταξίδευαν μαζί του. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
 
*****
 
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον λιμένα Μυτιλήνης από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL