Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Πειραιά - Σύγκρουση σκαφών στην Κέρκυρα -Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα - Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στη Ρόδο - Διακομιδές ασθενών

Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Πειραιά - Σύγκρουση σκαφών στην Κέρκυρα -Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα - Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στη Ρόδο - Διακομιδές ασθενών

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ''ΗΕΤΙΩΝΑ'' στο λιμένα Πειραιά, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε από οικείο της και αφορά 89χρονη ημεδαπή.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό σύγκρουσης δύο (02) σκαφών στη θαλάσσια περιοχή ''ΔΑΣΣΙΑΣ'' Κέρκυρας.

Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσε στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι το Ι/Φ ''ΟBELIX Ι'' σημαίας Ιταλίας, με εννέα (09) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, είχε συγκρουστεί με το Α/Κ σκάφος “ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ” Σ.Κ. 1897, με μοναδικό επιβαίνοντα τον 45χρονο Κυβερνήτη του. Τα ανωτέρω σκάφη κατέπλευσαν με ασφάλεια στην Κέρκυρα, όπου αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο σκαφών μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τους παρακολουθούντες νηογνώμονες, ενώ συνελήφθησαν οι Κυβερνήτες τους.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

 

*****

 

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Ένα (01) βλήμα 155 χιλιοστών βρέθηκε, απογευματινές ώρες χθες, εντός της θαλάσσιας περιοχής ''ΚΙΟΤΑΡΙ'' ν. Ρόδου, σε βάθος δύο μέτρων (2m) και σε απόσταση πενήντα μέτρων (50m) από την ακτή.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου ελήφθησαν μέτρα ασφαλείας, σημάνθηκε η θέση του ανωτέρω πυρομαχικού και ενημερώθηκε η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου για τις δικές της ενέργειες.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες και απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 59χρονη αλλοδαπή από λιμένα ν. Αλόννησου στο λιμένα ν. Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” Ν.Π. 10001 και

49χρονος ημεδαπός από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν.Ν.57.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL