Συλλήψεις ημεδαπών για κατοχή συνολικά 64,82 γραμμαρίων κάνναβης στη Μύρινα – Παράνομη ναύλωση ιδιωτικού σκάφους αναψυχής στην Πάτμο – Τραυματισμός κολυμβήτριας στο Βόλο – Θάνατος λουόμενου στο Λεωνίδιο

Συλλήψεις ημεδαπών για κατοχή συνολικά 64,82 γραμμαρίων κάνναβης στη Μύρινα– Παράνομη ναύλωση ιδιωτικού σκάφους αναψυχής στην Πάτμο– Τραυματισμός κολυμβήτριας στο Βόλο – Θάνατος λουόμενου στο Λεωνίδιο

Στη σύλληψη ενός 25χρονου και ενός 24χρονου προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας - Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μύρινας, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στους ανωτέρω κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Αγίου Νικολάου Μύρινας Λήμνου, παρέδωσαν οικειοθελώς ο μεν 25χρονος μία (01) γυάλινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 31,21 γραμμαρίων και έναν (01) πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ο 24χρονος μία (01) γυάλινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 33,61 γραμμαρίων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στο www.hcg.gr.

*****

Κατόπιν ελέγχου από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτμου και πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., διαπιστώθηκε η διαφήμιση σε ιστοσελίδα του ιδιωτικού σκάφους αναψυχής Μ/Υ ''HAPPY DOLPHIN II'' σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων με αποκλειστικό σκοπό τη σύναψη συμβάσεων ναύλωσης.

Από το Λιμεναρχείο Πάτμου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού μίας 38χρονης κολυμβήτριας, ύστερα από πτώση της εντός ύδατος στην ακτογραμμή της παραλίας ''ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ'' Αγίου Ιωάννη Δήμου Μουρεσίου, λόγω έντονου κυματισμού.

Ειδικότερα, η ανωτέρω κολυμβήτρια κατά την προσπάθειά της να βγει στην παραλία, λόγω κυματισμού παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να πέσει στην ακτή και να τραυματιστεί στον αριστερό της ώμο.

Άμεσα της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστρια, στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και έπειτα στο ''ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Τύρου Δήμου Νότιας Κυνουρίας, 77χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό Ιατρείο Τύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Λεωνιδίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL