Διάσωση αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και στην Αλεξανδρούπολη – Σύλληψη αλλοδαπών στη Μύκονο για παράνομο εμπόριο – Θάνατος λουόμενου στην Ηλεία – Θάνατος αλλοδαπού στο Πλωμάρι Λέσβου – Θάνατος ημεδαπής στα Μέγαρα -Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Μυτιλήνη –

Διάσωση αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και στην Αλεξανδρούπολη – Σύλληψη αλλοδαπών στη Μύκονο για παράνομο εμπόριο –  Θάνατος λουόμενου  στην Ηλεία – Θάνατος αλλοδαπού στο Πλωμάρι Λέσβου – Θάνατος ημεδαπής στα Μέγαρα -Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Μυτιλήνη – Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στη Σκύρο 
 
 
Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα οκτώ (38) αλλοδαπών προέβη,  πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλοίο ανοικτής θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Συγκεκριμένα, ανωτέρω σκάφος εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ” Μυτιλήνης, λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης”.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
 
Επίσης, στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα πενήντα (50) αλλοδαπών προέβη,  βραδινές ώρες χθες, πλοίο ανοικτής θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Συγκεκριμένα, ανωτέρω σκάφος εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ” Μυτιλήνης, λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης”.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
*****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι έξι (26) αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή 8 ν.μ. νοτιοδυτικά Αλεξανδρούπολης, λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αλεξανδρούπολης.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.    
*****
Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα στην περιοχή “ΨΑΡΡΟΥ” Μυκόνου, μια 25χρονη και μια 27χρονη αλλοδαπή καθώς και ένας 38χρονος αλλοδαπός για παράβαση των διατάξεων του Ν. 4072/2012 “Βελτίωση Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος – Περί Σημάτων,  του Ν. 4497/2017 “Άσκηση Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων” του Ν. 4177/2013 “ Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών”, ενώ ο 38χρονος και για παράβαση του Ν. 3386/2005 “Περί αλλοδαπών”. 
Συγκεκριμένα, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης των στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  και των στελεχών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, κατελήφθησαν οι ανωτέρω αλλοδαποί  να ασκούν παράνομη εμπορική δραστηριότητα, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κάτωθι  προϊόντα : 
πεντακόσια είκοσι έξι (526) τεμάχια με είδη ρουχισμού 
εβδομήντα δύο (72) γυαλιά ηλίου 
είκοσι ένα (21) κασκόλ
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω προϊόντα και στην συνέχεια καταστράφηκαν.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΣΠΙΑΝΤΖΑΣ” Δήμου Ηλείας, 61χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΑΓΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ” Πλωμαρίου νήσου Λέσβου, 60χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τη Λιμενική Αρχή Πλωμαρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ”.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην παραλία “ΚΟΚΚΙΝΗ” Μεγάρων Αττικής, 79χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ” , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Νεκροτομείο Αθηνών.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη, όταν δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 24χρονος συγκρούστηκε με έτερη δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 33χρονος.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο 24χρονος, ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Σκύρου μεσημβρινές ώρες σήμερα,  για ακυβερνησία λόγω απώλειας πηδαλίου του Ι/Φ σκάφους «TIMOSTENES» σημαίας Γαλλίας, με οκτώ (08) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στην περιοχή νοτιοδυτικά ν. Σκύρου.
Άμεσα απέπλευσε προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε το ανωτέρω ιστιοφόρο και το συνόδευσε με ασφάλεια στο Λιμένα Λιναριάς Σκύρου, όπου έδεσε με ασφάλεια και αυτοδύναμα .
Από τη Λιμενική Αρχή Σκύρου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «TIMOSTENES» μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL