Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου κολυμβητή στην Μυτιλήνη - Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας στη Μυτιλήνη την 11-09-2019 - Θάνατος λουόμενου στο Ρίο - Θάνατος λουόμενης στην Κυπαρισσία - Πυρκαγιά και βύθιση σκάφους αναψυχής

 Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου κολυμβητή στην Μυτιλήνη - Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας στη Μυτιλήνη την 11-09-2019 - Θάνατος λουόμενου στο Ρίο - Θάνατος λουόμενης στην Κυπαρισσία - Πυρκαγιά και βύθιση σκάφους αναψυχής στο Νυδρί 
 
   Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, για αγνοούμενο αλλοδαπό, στη θαλάσσια περιοχή  “ΦΥΚΙΟΤΡΥΠΑ” Μυτιλήνης.
      Συγκεκριμένα, το Α/Κ “ΓΛΑΥΚΗ” Λ.Μ. 940 εντόπισε και περισυνέλεξε στην εν λόγω περιοχή έναν 24χρονο αλλοδαπό από τη θάλασσα, φορώντας σωσίβιο γιλέκο και ο οποίος ζητούσε βοήθεια. Κατά δήλωση του αγνοείται ακόμη ένα άτομο,  με το οποίο είχε μεταβεί για κολύμβηση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, από την ακτή Λεμβουργείου Παναγιούδας Λέσβου και τους παρέσυραν τα θαλάσσια ρεύματα.
       Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες και στην περιοχή μετέβησαν, δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, ένα πλοίο Π.Ν., ένα (01) αεροσκάφος της δύναμης FRONTEX, ένα (01) σκάφος της δύναμης FRONTEX, σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ιδιώτης δύτης.
       Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.
                                                                         
                                                                             *****
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων  στη Μυτιλήνη, απογευματινές ώρες της 11-09-2019, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε από οικείο της και πρόκειται για  81χρονη αλλοδαπή.
 
                                                                            *****
    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ρίου, 68χρονος ημεδαπός.
   Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών '' Άγιος Ανδρέας'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
                                                                            *****
    Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''Σεργιάνι'' Δ. Τριφυλίας, 44χρονη αλλοδαπή.
   Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
    Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
                                                                            *****
     Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου πρωινές ώρες σήμερα, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε σκάφος αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή νότια του όρμου Συβότων, με έναν αλλοδαπό επιβαίνοντα, ο οποίος είχε επιβιβαστεί σε έτερο σκάφος.
      Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ επί του ενός περιπολικού σκάφους επιβιβάστηκαν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
    Το σκάφος αναψυχής, τύπου καταμαράν, με όνομα ''ABRED'' σημαίας Βελγίου, εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ πλησίον του εντοπίστηκε σε βοηθητική λέμβο και ο επιβαίνων του, ο οποίος περισυνελέγη και μεταφέρθηκε στην ξηρά καλά στην υγεία του.
     Το σκάφος βυθίστηκε στην περιοχή σε βάθος εκατό μέτρων, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
      Διενεργείται προανάκριση από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας.
    
                                                                           *****
                   
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL