Εντοπισμός παράνομων αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα

Εντοπισμός παράνομων αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα – Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σκάφους με παράνομους αλλοδαπούς στο Κατάκολο στις 28/01/2012 – Διακομιδή ασθενούς

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, 48χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι μετέφερε εντός του φορτίου του τρεις (03) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

======================

Απογευματινές ώρες σήμερα, προσήχθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας οι τέσσερις (04) αλλοδαποί, φερόμενοι ως διακινητές και εν συνεχεία παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν.

Ανωτέρω αλλοδαποί κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε σήμερα από το λιμάνι της Τήλου στο λιμάνι της Ρόδου με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., 71χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL