Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας, 44χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει πέντε (05) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

======================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, 35χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει, επιμελώς κρυμμένους σε αποθηκευτικούς χώρους, εντός της καμπίνας του οχήματος, έξι (06) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, μεσημβρινές ώρες χθες, εντοπίσθηκε από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πατρών, πρόχειρα κρυμμένος στα ημιαξόνια φορτηγού οχήματος με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ένας (01) αλλοδαπός στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, ο οποίος και συνελήφθη.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL