Ανεύρεση σορού αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων στο Μούδρο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στην Ελευσίνα - Διακομιδές ασθενών

Ανεύρεση σορού αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων στο Μούδρο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στην Ελευσίνα - Διακομιδές ασθενών

 

Εντοπίστηκε, βραδινές ώρες χθες, μία (01) σορός αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, στην παραλία ''ΜΑΚΡΥΣ ΓΙΑΛΟΣ'' Καμινίων ανατολικά ν. Λήμνου.

Η ανωτέρω σορός, κανονικής διάπλασης, δεν έφερε ρουχισμό, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου.

Από το Λιμενικό Σταθμό Μούδρου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να διαταχτεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής – τοξικολογικής εξέτασης, καθώς και η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 57χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, καθώς και της 43χρονης αλλοδαπής άμεσης συνεργού του.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη το Γραφείου Ασφαλείας στο λιμένα εσωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 57χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και η ανωτέρω 43χρονη ως συνοδηγός, μετέφεραν από κοινού δύο (02) αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού Κανελλοπούλου στη χερσαία ζώνη του λιμένα Ελευσίνας πλησίον αφετηρίας αστικών λεωφορείων, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 37χρονη συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 47χρονος, ενώ στη συνέχεια και τα δύο ανωτέρω Ι.Χ.Ε. οχήματα προσέκρουσαν σε σταθμευμένα εκατέρωθεν της οδού Κανελλοπούλου αστικά λεωφορεία.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να τραυματιστούν οι δύο συνεπιβάτιδες του πρώτου οχήματος καθώς και ο συνεπιβάτης του δεύτερου, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΑΤΤΙΚΟ'' Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 47χρονος οδηγός, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας.

 

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 73χρονου από το λιμένα Πίσω Αετού ν. ΙΘάκης στο λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν. Ιθάκης 459 και

  • 25χρονου από το λιμένα ν. Αλοννήσου στο λιμένα Αγνώντα ν. Σκοπέλου με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π.10001.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL