Θάνατος λουόμενης στο Παλαιό Φάληρο - Αποβίβαση επιβάτιδος από Κ/Ζ στην Καλαμάτα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

   Θάνατος λουόμενης στο Παλαιό Φάληρο - Αποβίβαση επιβάτιδος από Κ/Ζ στην Καλαμάτα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα
 
      Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Μπάτη Παλαιού Φαλήρου, 59χρονη ημεδαπή.
      Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ''ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
       Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού
 
  *****
    Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας, απογευματινές ώρες χθες, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό ασθένειας  27χρονης επιβάτιδος στο Κ/Ζ ''COSTA VICTORIA'' σημαίας Ιταλίας, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 32 ν.μ. νότιαν του λιμένα Καλαμάτας.
      Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου παρέλαβε την 27χρονη και με ασφάλεια τη διακόμισε στο λιμένα Καλαμάτας, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας.
 
     ***** 
       Στη σύλληψη τριών συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
         Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ένας  κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, ενώ ο δεύτερος διευκόλυνε τρίτο άτομο να εισέλθει στο λιμένα παράνομα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.                                                       Προανακρίσεις διενεργούνται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
     ***** 
     
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL