Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Κέρκυρα και την Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Κέρκυρα και την Πάτρα – Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σκάφους με παράνομους αλλοδαπούς στο Κατάκολο στις 28/01/2012 – Συνέχεια ενημέρωσης για την αδυναμία πρόσδεσης Ε/Γ – Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ VI» στο λιμάνι της Θάσου στις 30/01/2012

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμένα της Κέρκυρας από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, δύο (02) αλλοδαποί στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Γρ. Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου,  δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. 

======================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Πρωινές ώρες σήμερα, προσήχθησαν ενώπιον του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Ηλείας οι τέσσερις (04) αλλοδαποί, φερόμενοι ως διακινητές, προκειμένου να απολογηθούν.

Οι αλλοδαποί μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και παραδόθηκαν στο Α.Τ. Πύργου.

======================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Με τη συνδρομή ρυμουλκών αποκολλήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΘΑΣΟΣ VI» Ν.Π.10647.

Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια και εκφόρτωσε τα οχήματα που μετέφερε.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL