Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και στη Χίο και σύλληψη των αλλοδαπών χειριστών των λεμβών που τους μετέφεραν – Εντοπισμός αλλοδαπών στη Χίο και σύλληψη του αλλοδαπού χειριστή της λέμβου που τους μετέφερε

Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και στη Χίο και σύλληψη των αλλοδαπών χειριστών των λεμβών που τους μετέφεραν – Εντοπισμός αλλοδαπών στη Χίο και σύλληψη του αλλοδαπού χειριστή της λέμβου που τους μετέφερε 
 
 
   Στον εντοπισμό και τη διάσωση σαράντα πέντε (45) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, ναυαγοσωστικό σκάφος ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Μυτιλήνης, λέμβο με ικανό αριθμό επιβαινόντων.
  Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης το πλήρωμα του ναυαγοσωστικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, τους οποίους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμένα Μυτιλήνης.
   Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 30χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε.
 
*****
 
   Στον εντοπισμό και τη διάσωση εξήντα ενός (61) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε ανατολικά ν. Χίου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
   Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, τους οποίους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμένα Χίου.
   Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε.
 
*****
 
   Στον εντοπισμό είκοσι έξι (26) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς επίσης και στη σύλληψη του χειριστή της λέμβου που τους μετέφερε.
   Συγκεκριμένα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου εντόπισαν στην περιοχή “ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ” ανατολικά της ν. Χίου,  ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
   Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, ενώ εντοπίστηκε κσι συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε.
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL