Τροχαίο ατύχημα στη Ζάκυνθο

Τροχαίο ατύχημα στη Ζάκυνθο – Κατάσχεση αλιευμάτων στην ιχθυόσκαλα δημοσίου Νέας Μηχανιώνας – Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της παραλιακής λεωφόρου Κ.Λομβάρδου στη Ζάκυνθο, όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 20χρονος παρέσυρε μια 67χρονη πεζή.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των ανωτέρω, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο όπου υπεβλήθησαν σε εξετάσεις και ύστερα από την παροχή των πρώτων βοηθειών, η πεζή εξήλθε αυθημερόν ενώ ο 20χρονος παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

======================

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής στη ράμπα φορτοεκφόρτωσης της ιχθυόσκαλας δημοσίου Νέας Μηχανιώνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα (70) κιλά αλιεύματα του είδους κουτσομούρα, υπολειπομένων διαστάσεων 07–09 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 11 εκ.) και δεκατρία (13) κιλά αλιεύματα του είδους μπακαλιάρος, υπολειπομένων διαστάσεων 16–18 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 20 εκ.) ενώ βεβαιώθηκε διοικητική παράβαση στον Κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους από το οποίο αλιεύθηκαν τα ανωτέρω αλιεύματα.

Επίσης βραδινές ώρες χθες, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής στην αίθουσα δημοπράτησης της ιχθυόσκαλας δημοσίου Νέας Μηχανιώνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα (40) κιλά αλιεύματα του είδους μουσμούλι, υπολειπομένων διαστάσεων 12–15 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 17 εκ.).

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ τα κατασχεμένα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με το Α/Κ «ΝΙΚΟΣ» Ν.Α. 113, 70χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL