Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Τραυματισμός ναυτικού στην Πάτρα - Σύλληψη ημεδαπού για κακοποίηση ζώου στον Πειραιά - Διακομιδή ασθενούς

 
Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Τραυματισμός ναυτικού στην Πάτρα - Σύλληψη ημεδαπού για κακοποίηση ζώου στον Πειραιά - Διακομιδή ασθενούς
 
 Στη σύλληψη μίας 32χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε η 32χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
      *****
   Στη σύλληψη ενός 19χρονου και ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
  Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό,  οι ανωτέρω αλλοδαποί κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. 
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
      *****
      Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας απογευματινές ώρες χθες για τον τραυματισμό ναυτικού (ημεδαπός, ειδικότητας ναύτη) στο Ε/Γ-Ο/Γ  ''SUPERFAST XI'' Ν.Π. 11026, κατά το κλείσιμο πόρτας στον χώρο του γκαράζ G5, στον δεξιό του αντίχειρα.
      Στο ναυτικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί του πλοίου και στη συνέχεια οδηγήθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ''ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ''.
         Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.    
 
        *****
    Για κακοποίηση ζώου, κατά παράβαση του άρθρου 16 του Ν. 4039/2012 συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες χθες, 62χρονος ημεδαπός, στην περιοχή της   Ακτής Βασιλειάδη του κεντρικού λιμένα Πειραιά, από στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
   Συγκεκριμένα, κατόπιν τηλεφωνικής καταγγελίας από πολίτη στην οικεία Λιμενική Αρχή, ότι ο ανωτέρω παρέσυρε  με το Ι.Χ.Ε. όχημα του, αδέσποτο ζώο, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο και αφού απεγκλώβισαν το σκύλο από τον πίσω τροχό του αυτοκινήτου, στη συνέχεια προέβησαν στη σύλληψη του, ενώ το αδέσποτο ζώο έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός του.
   Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
 
             *****    
         Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., 13χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL