Συνέχεια ενημέρωσης για την μικρής έκτασης θαλάσσια ρύπανση από Ρ/Κ πλοίο στην Ελευσίνα – Συνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη την 04/11/19 και την 06/11/19 – Τραυματισμός ναυτικού στη Σητεία – Διακομ

Συνέχεια ενημέρωσης για την μικρής έκτασης θαλάσσια ρύπανση από Ρ/Κ πλοίο στην Ελευσίνα Συνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη την 04/11/19 και την 06/11/19 – Τραυματισμός ναυτικού στη Σητεία – Διακομιδή ασθενούς

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με το Ρ/Κ ''ΚΛΑΙΡΗ Τ'' Ν.Π. 8983, το οποίο ενώ βρισκόταν πρυμνοδετημένο στην περιοχή ''ΒΛΥΧΑ'' Ελευσίνας, παρουσίασε βραδινές ώρες χθες δεξιά κλίση, και στη συνέχεια εντοπίστηκε εντός φράγματος ρύπανση από ποσότητα ελαφρών πετρελαιοειδών και μικροποσοτήτων μαύρων πετρελαιοειδών σε έκταση περίπου 40m2, γνωρίζεται ότι διαπιστώθηκε η ημιβύθισή του.

Από τη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ.712/70(Α΄237), έχει οριστεί πραγματογνώμονας καθώς και βοηθός πραγματογνώμονα καταδυτικού συνεργείου προς υποβοήθησή του προκειμένου εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες της ημιβύθισης.

 

*****

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Σχετικά με τη σύλληψη αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη μεσημβρινές ώρες της 04/11/2019 και πρωινές ώρες της 06/11/19, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στα ποσά των οκτώ χιλιάδων οκτακοσίων εβδομήντα δύο ευρώ και εξήντα οκτώ λεπτών (8.872,68 ) και επτά χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα ενός ευρώ και εξήντα τριών λεπτών (7.851,63 ) αντιστοίχως.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σητείας για περιστατικό τραυματισμού 22χρονου αλλοδαπού μέλους πληρώματος Φ/Γ πλοίου σημαίας Μολδαβίας, κατά τη διάρκεια χειρισμών φόρτωσης στην περιοχή “ΑΛΤΣΙ” Σητείας.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Αγνώντα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Τ/Χ ''ΜΑΡΙΑΝΗ'' Τ.Σ. 19 Α΄, 67χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL