Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Μυτιλήνη και στη Θεσσαλονίκη – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών ηλικίας 44, 23 και 54 ετών  προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο , ενώ ο 23χρονος και ο 54χρονος κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην κεντρική οδική αρτηρία λιμένος Θεσσαλονίκης, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 24χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα με οδηγό έναν 70χρονο και συνεπιβάτιδα μία 55χρονη.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες της μοτοσυκλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ», ενώ προκλήθηκαν και υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης. 
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, επί της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 25χρονος συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που ήταν σταματημένο σε ερυθρό σηματοδότη και οδηγούσε μία 53χρονη και στη συνέχεια αυτό συγκρούστηκε με έτερο όχημα που ήταν σταματημένο και οδηγούσε μία 55χρονη.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε η 55χρονη που μετέβη στο στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Σαρωνικού στην παραλία Αγίου Κοσμά.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL