Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη, την Κω και την Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς

Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη, την Κω και την Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς

 

Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στο λιμένα Μυτιλήνης πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, διαπιστώθηκε ότι 24χρονος αλλοδαπός ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος μετέφερε δύο (02) αλλοδαπές, οι οποίες κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, τα οποία είχαν προμηθευτεί από τον ως άνω 24χρονο οδηγό καθώς και από έναν 20χρονο αλλοδαπό, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα, τα ανωτέρω έγγραφα, το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ, τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα και τέσσερα (04) ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Κω.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό λιμένα Κω, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από τη Λιμενική Αρχή Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Μέριχα ν. Κύθνου στο λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 33χονη η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL