Τροχαίο ατύχημα στο Κερατσίνι

Τροχαίο ατύχημα στο Κερατσίνι – Πτώση οχήματος στη θάλασσα στο Μεσολόγγι – Βύθιση σκάφους στη Νέα Πέραμο – Σύλληψη παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της λεωφόρου Ικονίου, όταν Φ.Ι.Χ. όχημα με 53χρονο οδηγό και 86χρονη συνοδηγό παρέκκλινε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, της πορείας του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο οδηγούσε 54χρονος και στο οποίο επέβαινε μια 50χρονη αλλοδαπή.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός των επιβαινόντων του Ι.Χ.Ε. οχήματος, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας και ύστερα από την παροχή των πρώτων βοηθειών, εξήλθαν αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

==================

Απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου ενημερώθηκε για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στο λιμάνι του Μεσολογγίου.

Άμεσα προσωπικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβη στην περιοχή και διαπίστωσε ότι το όχημα είχε παρεκτραπεί της πορείας του με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα ενώ ο 39χρονος οδηγός, μοναδικός επιβαίνων, είχε εξέλθει με ιδίες δυνάμεις, καλά στην υγεία του.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Μεσολογγίου ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυθεί πρωινές ώρες σήμερα.

==================

Απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας ενημερώθηκε από ιδιώτη ότι στο λιμάνι της Νέας Περάμου είχε βυθιστεί ένα σκάφος.

Από προσωπικό Λ.Σ.– ΕΛ.ΑΚΤ. που μετέβη άμεσα στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το Θ/Γ «ΖΟΕ» σημαίας Αγγλίας.

Το ανωτέρω σκάφος βρισκόταν ελλιμενισμένο στην ανωτέρω περιοχή, χωρίς επιβαίνοντες.

Από την βύθιση δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.

==================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο αλλοδαποί διότι εντοπίσθηκαν πρόχειρα κρυμμένοι, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, σε Ι.Χ.Ε. οχήματα που μετέφερε φορτηγό όχημα(αυτοκινητοφόρο), με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL