Συλλήψεις αλλοδαπών και των διακινητών τους στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα -

Συλλήψεις αλλοδαπών και των διακινητών τους στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα - Αλιευτικοί έλεγχοι στη Σαλαμίνα – Διακομιδή ασθενούς
 
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι 41χρονος αλλοδαπός οδηγός και ο 49χρονος συνοδηγός του σε Φ/Γ όχημα, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφεραν κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου του επικαθήμενου, οκτώ (08) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.
 
*****
 
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη εισόδου οχημάτων του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ένας 49χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος, μετέφερε κρυμμένους εντός του χώρου του φορτίου του επικαθήμενου, δύο (02) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
*****
 
Σε ελέγχους που διενεργήθηκαν, χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαλαμίνας, στη θαλάσσια περιοχή Φανερωμένης ν. Σαλαμίνας, εντοπίστηκαν δύο (02) αλιείς να διενεργούν παράνομη αλιεία οστράκων.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή επιβλήθηκαν οι νόμιμες διοικητικές κυρώσεις και κατασχέθηκαν συνολικά εννέα κιλά (09kg) όστρακα, δύο (02) αυτόνομες καταδυτικές συσκευές και ένας (01) ρυθμιστής αέρος, ενώ τα ανωτέρω όστρακα επιστράφηκαν στη θάλασσα. 
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Κορησσίας ν. Κέας στο λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 82χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL