Εντοπισμοί αλλοδαπών στην Ψέριμο και στην Καλόλιμνο –

Εντοπισμοί αλλοδαπών στην Ψέριμο και στην Καλόλιμνο – Σύλληψη  ημεδαπού στην Καλόλιμνο για κλοπή – Εντοπισμός και σύλληψη διακινητή και εντοπισμός των αλλοδαπών στη Ρόδο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη οδηγού στην Τήνο
 
Στον εντοπισμό οκτώ (08) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στην περιοχή του λιμένα ν .Ψερίμου, τους ανωτέρω αλλοδαπούς.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή τους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Καλύμνου.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
    
                                                                        *****
              
Στον εντοπισμό τριάντα πέντε (35) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στην περιοχή του λιμένα ν. Καλολίμνου, τους ανωτέρω αλλοδαπούς.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή τους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Καλύμνου.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
                                                                         *****
         
Στη σύλληψη 38χρονου ημεδαπού προέβησα,ν πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλύμνου.
Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον 38χρονο, στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά ν. Καλολίμνου, στο υπό ιδιοκτησίας του αλιευτικό σκάφος, κατελήφθη να έχει εντός αυτού, μία εξωλέμβια μηχανή 20 ίππων, την οποία νωρίτερα είχε αφαιρέσει από πνευστή λέμβο, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί ως μέσο μεταφοράς αλλοδαπών και η οποία είχε βυθιστεί πλησίον των ακτών ν. Καλολίμνου.
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.
 
*****
   
Στον εντοπισμό και στη σύλληψη 31χρονου αλλοδαπού διακινητή  προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στην θαλάσσια περιοχή Νέου Καρνάγιου Ρόδου, ταχύπλοο πνευστό σκάφος, με επιβαίνοντα τον 31χρονο, από το οποίο μόλις είχε πραγματοποιηθεί αποβίβαση ικανού αριθμού αλλοδαπών.
Από τις έρευνες που ακολούθησαν από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου, εντοπίστηκαν επί της οδού Ρόδου – Καλλιθέας και στην Παλαιά Πόλη Ρὀδου, έξι  (06) αλλοδαποί.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.           
 
          *****
      
Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 28,35 και 42 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν από την επιβίβασή σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ο μεν 28χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ οι άλλοι δύο κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα  που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
                                                                           *****
 
Μία 46χρονη οδηγός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα στη χερσαία ζώνη Τήνου από στελέχη της οικεία Λιμενικής Αρχής, διότι, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ. 
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL