Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό επιβαινόντων σε Ι/Φ σκάφος στο Αντίρριο - Βύθιση Ε/Π-Α/Κ σκάφους στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης – Σύλληψη αλλοδαπών στη Χίο – Διακομιδή ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό επιβαινόντων σε Ι/Φ σκάφος στο Αντίρριο - Βύθιση Ε/Π-Α/Κ σκάφους στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης – Σύλληψη αλλοδαπών στη Χίο – Διακομιδή ασθενούς
 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό των επιβαινόντων σε Ι/Φ σκάφος στον ανατολικό προβλήτα του Αντίρριου, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκαν οι σοροί των δύο (02) ανδρών.
Πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 57 και 59 ετών.
 
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίου Νικολάου, βραδινές ώρες χθες, για βύθιση του Ε/Π-Α/Κ σκάφους ''ΣΗΤΕΙΑ'' Ν. Σητείας 07, ενώ ήταν προσδεδεμένο στη μαρίνα του οικείου λιμένα.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την βύθιση του εν λόγω σκάφους άνευ επιβαινόντων και χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του για τις δικές του ενέργειες.
Το ''ΣΗΤΕΙΑ'' ανελκύθηκε μερικώς από τη θάλασσα και έπειτα από την απάντληση των υδάτων παραμένει εν πλω με ίδια μέσα και φυλασσόμενο από τον ιδιοκτήτη, ενώ από το φορέα διαχείρισης της μαρίνας Αγίου Νικολάου, ποντίστηκε προληπτικά φράγμα περιμετρικά αυτού.
Από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 
 
*****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χίου.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου ασφαλείας με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής στο λιμένα Μεστών Χίου, πριν την επιβίβαση τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το λιμένα Πειραιά, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Χίου.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα ν. Αγκιστρίου στο λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL