Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Σύλληψη οδηγού δίκυκλου οχήματος στη Σαλαμίνα - Εντοπισμός νεκρής φώκιας

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Σύλληψη οδηγού δίκυκλου οχήματος στη Σαλαμίνα - Εντοπισμός νεκρής φώκιας

 

Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας συνελήφθη ένας 20χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, απογευματινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμένα Παλουκίων Σαλαμίνας.

Επίσης, διαπιστώθηκε από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής ότι το ανωτέρω όχημα ήταν ανασφάλιστο, ενώ στερούνταν άδειας κυκλοφορίας καθώς και πινακίδας.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

 

*****

 

Μία φώκια εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Αγίας Κυριακής Τρικέρων Βόλου σε παραλία της θαλάσσιας περιοχής ''ΒΑΛΤΟΥΔΙ'' πλησίον οικισμού Άγιος Ανδρέας Δήμου Ν. Πηλίου Μαγνησίας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL