Θάνατος λουόμενου στην Ανατολική Μάνη- Επιβολή κυρώσεων για παράνομη διαφήμιση παράνομης ναύλωσης ιδιωτικού πλοίου αναψυχής στο Ηράκλειο - Προσάραξη ερασιτεχνικού σκάφους στη Χαλκίδα

Θάνατος λουόμενου στην Ανατολική Μάνη- Επιβολή κυρώσεων για παράνομη διαφήμιση παράνομης ναύλωσης ιδιωτικού πλοίου αναψυχής στο Ηράκλειο  - Προσάραξη ερασιτεχνικού σκάφους στη Χαλκίδα 
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε,βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αλμυρού Οικισμού Δ.Ανατολικής Μάνης ,67χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.
 
                                                                               *****
Η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κινήθηκε από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου βραδινές ώρες χθες, σε βάρος του ιδιωτικού σκάφους αναψυχής ''OCEAN PURE'' σημαίας Μάλτας.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο ανωτέρω σκάφος, διαπιστώθηκε ότι διαφημιζόταν σε δύο ιστοσελίδες, με σκοπό την εκναύλωσή του για εκτέλεση πλόων αναψυχής, κατά παράβαση των διατάξεων της παραγράφου 4 του άρθρου 9 του Ν. 4256/2014, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
 Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr.
 
                                                                                *****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό προσάραξης του ερασιτεχνικού σκάφους ''ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ'' Λ.Χ.7482 στην θαλάσσια περιοχή Καναπίτσας Βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, κοντά στην ακτή.
Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής  με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και ένα επαγγελματικό-αλιευτικό σκάφος, όπου εντόπισαν το προσαραγμένο. Οι δύο επιβαίνοντες του ηλικίας 68 και 70 ετών μετεπιβιβάστηκαν με ασφάλεια στο αλιευτικό σκάφος και μεταφέρθηκαν καλά στην υγεία τους στο αλιευτικό καταφύγιο Καναπίτσας.
Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το''ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ'' πρόκειται να ανελκυθεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη.
                                                       
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL