Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα και στη Σάμο – Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Χίο - Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη, στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα και στη Σάμο – Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Χίο - Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη, στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα
 
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, επί της λεωφόρου Μακαρίου εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Χαλκίδας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 60χρονη πραγματοποίησε αναστροφή και συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 67χρονος.
Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ελαφρύς τραυματισμός του 67χρονου οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διακομίστηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για περαιτέρω εξετάσεις, απ' όπου και εξήλθε.  
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.
 
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες στη χερσαία ζώνη λιμένα Σάμου επί της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη, όταν 56χρονη οδηγός ΙΧΕ οχήματος στην προσπάθειά της να εισέλθει στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη ανέκοψε την πορεία διερχόμενου δικύκλου με 38χρονη οδηγό και 13χρονη συνεπιβάτιδα. Αποτέλεσμα ήταν η πτώση του δικύκλου χωρίς να υπάρξει επαφή των δύο οχημάτων και ο τραυματισμός της 13χρονης, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.    
 
*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας συνελήφθη ένας 40χρονος οδηγός ΙΧΕ οχήματος, μεσημβρινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Χίου, επί της οδού Κλεάρχου Νενητούση, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
 
*****
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 61 και 16 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα Μυτιλήνης, διαπιστώθηκε κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
 *****
Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
*****
Στη σύλληψη δύο 38χρονων προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό,  διαπιστώθηκε ότι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν απαγόρευση εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
 
*****
Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και Επιτελικού, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ κατά τον έλεγχο στα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκε κινητό τηλέφωνο το οποίο ήταν προϊόν κλοπής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
 
 *****
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL