Αναγνώριση σορού γυναίκας αγνώστων στοιχείων στη Γλυφάδα-Θανάσιμος τραυματισμός αλλοδαπού Πλοιάρχου Φ/Γ πλοίου στη Θεσσαλονίκη – Σύγκρουση σκαφών στη Γλυφάδα

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με αναγνώριση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Γλυφάδα - Θανάσιμος τραυματισμός αλλοδαπού Πλοιάρχου Φ/Γ πλοίου στη Θεσσαλονίκη – Σύγκρουση σκαφών με τραυματισμό και εγκατάλειψη τραυματία στη Γλυφάδα
 
Συνέχεια ενημέρωσης: 
Αναγνωρίστηκε από οικείο της, η σορός της γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων που εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες της 18/12/2019 στη θαλάσσια περιοχή της 4ης μαρίνας Γλυφάδας. Πρόκειται για  ημεδαπή 75 ετών.        
 
                                                                              *****
     Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, από τον ναυτικό πράκτορα του Φ/Γ πλοίου ''LADY NURAY'' σημαίας Παναμά, για σοβαρό τραυματισμό του 47χρονου Πλοιάρχου του πλοίου. 
  Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία εκτέλεσης εργασιών εκφόρτωσης του πλοίου στο λιμένα Θεσσαλονίκης (στο Dock 22-23), ο ανωτέρω Πλοίαρχος βρισκόταν σε υπερυψωμένο σημείο επί του καταστρώματος του πλοίου (χώρος υποδοχής εμπορευματοκιβωτίων) και έπεσε από ύψος περίπου δυόμιση μέτρων στο κατάστρωμα.
     Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 47χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
      Το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμένα Ταράντο Ιταλίας και μετά την εκφόρτωση φορτίου σίδερου στο λιμένα Θεσσαλονίκης, θα απέπλεε για λιμένα   Γκεμλίκ Τουρκίας.
        Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
                              
                                                                                *****
  Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, για σύγκρουση Τ/Χ σκάφους με ερασιτεχνικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή 2ης μαρίνας Γλυφάδας.
  Συγκεκριμένα, σκάφος αγνώστων λοιπών στοιχείων, πλέοντας με μεγάλη ταχύτητα, συγκρούστηκε με το ερασιτεχνικό σκάφος ''ΝΤΙΝΑ'' Σ.Π. 806-ΣΤ', με επιβαίνοντα τον 49χρονο κυβερνήτη και ιδιοκτήτη του. Ο 49χρονος, έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ενώ στο σκάφος προκλήθηκαν  υλικές ζημιές. Το Τ/Χ σκάφος αγνώστων λοιπών στοιχείων εγκατέλειψε το σημείο, χωρίς την παροχή βοήθειας στον τραυματία, ενώ τον 49χρονο άνδρα περισυνέλεξαν οι κυβερνήτες δύο αλιευτικών σκαφών και τον μετέφεραν στη 2η μαρίνα Γλυφάδας. Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια ο 49χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας ''Ασκληπιείο''.
   Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προς τον εντοπισμό του ταχύπλοου σκάφους.      
 
                                                                        
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL