Τροχαίο ατύχημα στη Σάμο

Τροχαίο ατύχημα στη Σάμο – Συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη – Διακομιδή ασθενών 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Θεμ. Σοφούλη στη χερσαία ζώνη του λιμένα της Σάμου, όταν 44χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο οποίος είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία στάθμευσης, στην προσπάθειά του να εξέλθει του οχήματος άνοιξε την πόρτα του οδηγού με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω της διερχόμενος με δίκυκλο όχημα 30χρονος αλλοδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 30χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Αλεξανδρούπολης, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου, δύο (02) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 34 ετών αντίστοιχα, διότι κατείχαν από κοινού επτά (07) συσκευές κινητών τηλεφώνων και πέντε (05) συσκευασίες με αρώματα επώνυμων εταιρειών χωρίς να κατέχουν παραστατικά αγοράς και τα οποία κατά δήλωσή τους σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα προϊόντα.  

================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη Σύμη στη Ρόδο με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ένας 74χρονος και ένας 25χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL