Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα –

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Κράτηση πλοίου στη Θεσσαλονίκη – Αλιευτικός έλεγχος στη Χαλκίδα – Διακομιδή ασθενούς
 
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 51 και 57 ετών, για παράβαση του άρθρου 394 Π.Κ. προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να οδηγούν δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα με πλαστούς αριθμούς πλαισίων, τα οποία κατόπιν ελέγχου εμφάνισαν  ταυτότητες  SCHENGEN «κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα - απωλεσθέντα οχήματα και πινακίδες κυκλοφορίας».
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.
 
*****
 
Κατόπιν επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες χθες, στο Δ/Ξ ''MUGAN'' σημαίας Μάλτας στο λιμένα Θεσσαλονίκης, από εξουσιοδοτημένο επιθεωρητή PSC/PARIS MOU, επιβλήθηκε το μέτρο κράτησης (DETENTION) λόγω διαπίστωσης σοβαρών ελλείψεων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης πρόκειται να επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
*****
 
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην ιχθυόσκαλα Χαλκίδας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής εντοπίστηκαν να διατίθενται προς πώληση έξι κιλά και οκτακόσια γραμμάρια (6,8kg) του είδους λυθρίνι, υπολειπομένων διαστάσεων, ήτοι 11-14 εκατοστών, αντί του ελάχιστου επιτρεπόμενου 15 εκατοστών. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο έμπορος των ανωτέρω, ενώ κατά του αλιέα και του εμπόρου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, τα δε αλιεύματα κατασχέθηκαν και διατέθηκαν σε ευαγές ίδρυμα.  
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Ίου στον λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV'' Ν.Νάξου 64, 53χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL