Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών στο Ηράκλειο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σύρο – Διακομιδή ασθενούς

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών στο Ηράκλειο- Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σύρο – Διακομιδή ασθενούς
   
 
   
   Στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού  προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας – Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.
   Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Ηρακλείου προερχόμενο από λιμένα Πειραιά, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός της αποσκευής του, ένα μπουκαλάκι που περιείχε υγρή μεθαδόνη μικτού βάρους πενήντα ενός γραμμαρίων (51gr) καθώς και δέκα δισκία φαρμακευτικής ναρκωτικής ουσίας, χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κρήτης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες οι οποίες παραδόθηκαν στην μονάδα τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης για εξέταση.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.
 
                                                                             *****
  Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού Ακτή Στρατάρχου Παπάγου Ερμούπολης Σύρου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 23χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος.
  Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση και ο τραυματισμός αμφότερων  οδηγών, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, για παροχή των πρώτων βοηθειών. 
   Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου. 
 
                                                                           *****
       Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV” Ν.Νάξου 64, 49χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL