Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στον Πειραιά

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στον Πειραιά - Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Καβάλα και τη Μύκονο - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του κεντρικού λιμένα Πειραιά, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, ένας 22χρονος και ένας 24χρονος, διότι σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, βρέθηκαν εντός αποσκευής που έφερε ο 22χρονος, σαράντα τέσσερα (44) κυτία τσιγάρων με είκοσι πακέτα το καθένα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ποσότητα των τσιγάρων καθώς και τα κινητά τηλέφωνα των ανωτέρω, ενώ οι συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν, σήμερα, ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

======================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην Καρβάλη Καβάλας και συγκεκριμένα σε χώρο στάθμευσης καταστήματος, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή χειριστή αστυνομικού σκύλου και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ένας 36χρονος και ένας 48χρονος, διότι σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης 8,4 και 0,7 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

==================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον παλαιό λιμένα Μυκόνου, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 28χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του οχήματος, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα 14,9 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών, πιθανόν ηρωίνης.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς πρόκειται να προσαχθεί, σήμερα, ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

==================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 37χρονος αλλοδαπός, διότι παρείχε άμεση συνέργεια σε τρεις (03) αλλοδαπούς, συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί τους, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης, στο ίδιο λιμάνι, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, μία 35χρονη αλλοδαπή, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL