Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα – Πυρκαγιά στην Πάτρα –

Κατάσχεση αλιευμάτων στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, 45χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε έξωθεν της οικίας του σε περιοχή της Καβάλας, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 5,00 γραμμαρίων μέσα σε χάρτινη συσκευασία, την οποία και παρέδωσε οικειοθελώς.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατ’ οίκον έρευνα, όπου επίσης παρέδωσε οικειοθελώς μία νάυλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ίδιας ναρκωτικής ουσίας με την ανωτέρω μικτού βάρους 33,3 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

========================

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, για εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιάς στο Βόρειο τμήμα του Παλαιού Λιμένα Πατρών. Άμεσα ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένος, η οποία με όχημα κατέφθασε στο σημείο και κατέσβησε την πυρκαγιά που είχε προκληθεί σε φορτίο χαρτομάζας, το οποίο είχε εκφορτωθεί από Φ/Γ πλοίο.

Από το περιστατικό προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

==========================

Μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν, βραδινές ώρες, στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου από κλιμάκιο του Γραφείου Αλιείας και του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, βεβαιώθηκαν :

1)    μία αλιευτική παράβαση σε ιδιοκτήτη αλιευτικού σκάφους διότι είχε προβεί στην αλιεία και εμπορία  τριάντα πέντε (35) κιλών αλιευμάτων του είδους κουτσομούρα, υπολειπομένων διαστάσεων των προβλεπομένων (08-09 εκ. αντί του προβλεπόμενου 11 εκ.).

2)   μία αλιευτική παράβαση σε ιδιώτη, διότι είχε προβεί στην εμπορία είκοσι οκτώ (28) κιλών αλιευμάτων του είδους χταπόδι, υπολειπομένων διαστάσεων των προβλεπομένων (200-400 γραμ. αντί του προβλεπόμενου 500 γραμ.). 

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL