Σύλληψη ημεδαπού στη Χαλκίδα – Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Χίο – Μικρής έκτασης πυρκαγιά σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στην Κέρκυρα

Σύλληψη ημεδαπού στη Χαλκίδα – Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Χίο – Μικρής έκτασης πυρκαγιά σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στην Κέρκυρα
 
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες της 02/02/2020 η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για τραυματισμό ανήλικου ημεδαπού, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Νέας Αρτάκης, μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 76χρονο ημεδαπό που διαμένει εντός του υπό ιδιοκτησίας του σκάφος.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο ανήλικος ο οποίος, κατά δήλωση του, είχε τραυματισθεί στο χέρι και στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, απ΄ όπου και εξἠλθε αυθημερόν.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 76χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (01) όπλο τύπου “ΦΛΟΜΠΕΡΤ”, σαράντα τέσσερα (44) φυσίγγια και οκτώ (08) κάλυκες. 
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, στον λιμένα Χίου, βρέθηκαν εντός της εσωτερικής φόδρας της αποσκευής του, επιμελώς κρυμμένα, διακόσια σαράντα έξι (246) δισκία ναρκωτικών ουσιών. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
*****
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Ε/Γ-Τ/Ρ “ΧΡΙΣΤΙΝΑ” Ν.Κ. 890, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον παλαιό λιμένα Κέρκυρας.
Η πυρκαγιά, η οποία περιορίστηκε στον πρυμναίο ηλεκτρολογικό πίνακα του πλοίου, κατασβέστηκε με ίδια μέσα (πυροσβεστήρα χειρός) από φύλακα του πλοίου, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε εισροή υδάτων ή θαλάσσια ρύπανση. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL