Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Κερατσίνι – Μηχανική βλάβη Φ/Γ πλοίου στην Πάτρα - Αλιευτικές παραβάσεις στη Σαλαμίνα - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στην Ίο - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στη Γλώσσα Σκοπέλου

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Κερατσίνι – Μηχανική βλάβη Φ/Γ πλοίου στην Πάτρα - Αλιευτικές παραβάσεις στη Σαλαμίνα -  Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στην Ίο - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στη Γλώσσα Σκοπέλου
 
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιφερειακή οδό Κερατσινίου, όταν Ι.Χ.Ε όχημα με οδηγό έναν 41χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 53χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 53χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”, για ιατρική περίθαλψη.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. 
 
*****
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας, απογευματινές ώρες σήμερα,ότι το Φ/Γ ''PRUDENCE'' σημαίας Ολλανδίας, παρουσίασε σβέση της κύριας μηχανής κατά τη διάρκεια χειρισμών απόπλου από το βόρειο λιμένα Πάτρας, προκειμένου να εκτελέσει δρομολόγιο με τελικό προορισμό τη Ραβέννα Ιταλίας, κενό φορτίου και με οκτώ (08) άτομα πλήρωμα.
Στη συνέχεια, το ''PRUDENCE'' αγκυροβόλησε με ασφάλεια έξω από το βόρειο λιμένα Πάτρας, ενώ από το περιστατικό δεν δηλώθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Φ/Γ, έως την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης - αξιοπλοΐας και συνέχισης πλόων από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
*****
 
Τέσσερις (04) αλιευτικές παραβάσεις βεβαιώθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος (Σαλαμίνας) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράνομη οστρακαλιεία. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή κατασχέθηκαν τα αλιεύματα βάρους τεσσάρων (04) κιλών, τα οποία στη συνέχεια απορρίφθηκαν-διασκορπίστηκαν στη θάλασσα, καθώς και μία (01) αυτόνομη καταδυτική συσκευή, ένας (01) ρυθμιστής αέρος και ένα (01) εργαλείο συλλογής οστράκων.
 
*****
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ίου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ'' Ν.Π. 12082,  το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιά – Πάρο – Νάξο – Θήρα – Ίο – Νάξο – Πάρο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Ίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον λιμένα Νάξου.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στον λιμένα Ίου είκοσι δύο (22) επιβάτες, τρία (03) φορτηγά και δύο (02) Ι.Χ.Ε., ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση τριάντα τρεις (33) επιβάτες, έξι (06) Ι.Χ.Ε. και ένα (01) δίκυκλο, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.
 
 *****
 
Ενημερώθηκε το Α' Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ” Ν.Π. 9937,  το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Βόλο – Σκιάθο – Γλώσσα Σκοπέλου – Σκόπελο – Αλόννησο – Σκόπελο – Γλώσσα Σκοπέλου – Σκιάθο – Βόλο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Γλώσσας Σκοπέλου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Αγνώντα Σκοπέλου.
Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση πέντε (05) επιβάτες και δύο (02) Ι.Χ.Ε., ενώ δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL