Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Πάτρα την 06/02/2020-

 
 Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Πάτρα την 06/02/2020- Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στο Σιγρί - Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό, πρωινές ώρες χθες, μίας σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην θαλάσσια περιοχή  έμπροσθεν κάστρου Ρίου, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε και αφορά 47χρονο ημεδαπό.
 
******
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σιγρίου, για προσάραξη του Ι/Φ «OLUJA» σημαίας Delaware, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στο αλιευτικό καταφύγιο Σιγρίου.
Συγκεκριμένα το εν λόγω σκάφος κατέπλευσε στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή και προσδέθηκε πλησίον Α/Κ σκάφους. Στη προσπάθεια του Κυβερνήτη να αλλάξει τη θέση πρόσδεσης του Ι/Φ, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, το «OLUJA»  παρασύρθηκε και προσάραξε στο κέντρο του αλιευτικού καταφυγίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στην καρίνα του σκάφους. 
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ το Ι/Φ αποκολλήθηκε από έτερο ιδιωτικό σκάφος και προσδέθηκε εντός του αλιευτικού καταφυγίου, σε ασφαλές σημείο. 
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
 
*****
Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του  Λιμεναρχείου Κω.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή στελεχών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, στον επιβατικό λιμένα Κω πριν τον απόπλου Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου με προορισμό τον λιμένα Πειραιά,  διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου.
Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ταξιδιωτικό έγγραφο.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL