Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στην Κάσο – Σύλληψη αλλοδαπού στη Σάμο – Διακομιδές ασθενών

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στην Κάσο – Σύλληψη αλλοδαπού στη Σάμο – Διακομιδές ασθενών
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κάσου, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” Ν.Ρεθύμνου 06,  το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για  Μήλο – Θήρα – Ανάφη – Ηράκλειο – Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο – Διαφάνι - Χάλκη - Ρόδο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Κάσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Καρπάθου.
Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση δεκαεπτά (17) επιβάτες, οκτώ (08) φορτηγά, τρία (03) Ι.Χ.Ε. και ένα δίκυκλο, ενώ δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Σάμου.
Συγκεκριμένα, σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε στον λιμένα Μαλαγαρίου ν.Σάμου, βρέθηκε στην κατοχή του ανωτέρω, ταξιδιωτικό έγγραφό άλλου προσώπου, αμφιβόλου γνησιότητας. 
Από το Λιμεναρχείο Σάμου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο, καθώς και ένα (01) ακτοπλοϊκό εισιτήριο. 
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν,  πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-45χρονου από το λιμένα Αλόννησου στο λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
-45χρονου από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL