Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών από στελέχη της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμ. Αλλοδαπών  ένας (01) αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη στο ίδιο λιμάνι, 21χρονη αλλοδαπή, η οποία παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί με έναν αλλοδαπό άνδρα, που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη. 

Ακόμη, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών 41χρονη αλλοδαπή οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 40χρονη αλλοδαπή συνοδηγός της, διότι μετέφεραν από κοινού ως συνεπιβάτη έναν αλλοδαπό ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα και συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και το χρησιμοποιηθέν όχημα.

======================

Συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του Γρ. Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής 38χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και οι δύο (02) αλλοδαποί συνεπιβάτες του, ηλικίας 48 και 50 ετών αντίστοιχα, διότι μετέφεραν λαθραία έναν αλλοδαπό ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα και συνελήφθη.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε και συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός, διότι ήταν άμεσος συνεργός στην απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα του αναφερόμενου λαθρεπιβάτη καθώς και μίας αλλοδαπής μαζί με το ανήλικο τέκνο της, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ για το χρησιμοποιηθέν Ι.Χ.Ε. όχημα που κατασχέθηκε,  διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες του ήταν κλεμμένες.   

Ακόμη, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του Γρ. Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου 37χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε κρυμμένους στο χώρο των αποσκευών δύο (02) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το όχημα.  

======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Γρ. Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 27χρονος διότι μετέφερε στις αποσκευές του μέσα σε μεταλλικό κουτί περιτυλιγμένο με ταινία συσκευασίας έξι (06) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους σαράντα δύο και εννέα (42,9) γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες από τη Μήλο στη Σύρο με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 65χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL