Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στις Λιμενικές Αρχές Πάτρας - Κυλλήνης - Κατακόλου

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στις Λιμενικές Αρχές Πάτρας – Κυλλήνης – Κατακόλου   
 
Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης πραγματοποίησε υπηρεσιακές επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές Πάτρας, Κυλλήνης και Κατακόλου κατά το διήμερο 09-10 Φεβρουαρίου 2020, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Θεοφάνη Κούρκουλο.
 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του συναντήθηκε με τους Λιμενάρχες Πάτρας,  Κυλλήνης και Κατακόλου αντίστοιχα και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα των Λιμενικών Αρχών που προΐστανται καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παράλληλα, ο κ. Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη που υπηρετούν στις ανωτέρω Λιμενικές Αρχές, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των πλωτών μέσων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που επιχειρούν, και ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους ενώ τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους.
 
Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, τους Δημάρχους και προέδρους των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Κυλλήνης και Πύργου, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. 
 
Τέλος, εθιμοτυπικές συναντήσεις πραγματοποίησε ο Αρχηγός με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, καθώς και τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού και Λιμενικού Σώματος του Παραρτήματος Ηλείας.  Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου παρέστη στις πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους, πολιούχου της πόλης του Πύργου, ενώ τη Λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους συνόδευσε τμήμα της Υπηρεσίας Μουσικής του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
 
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr

 

Κατηγορία:


Wildcard SSL