Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στον Πειραιά – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

 
 
Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση διατάξεων του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν. 2960/2001).
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω από στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά πριν την επιβίβασή του σε   Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Πειραιά, κατελήφθη να κατέχει εντός της χειραποσκευής του, δεκαοχτώ (18) πακέτα καπνού και τριακόσια εξήντα πακέτα  τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφάλειας – γνησιότητας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα.
*****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 39 και 46 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
39χρονης από το λιμένα Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
76χρονης από το λιμένα Θήρας  στο λιμένα  Ίου, με Ε/Γ-Τ/Ρ “ΜΑΪΣΤΡΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” Ν. ΘΗΡΑΣ 64    
78χρονης από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Τ/Ρ -Ε/Γ «ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι» Ν.Π. 8745.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL