Κατάσχεση αλιευμάτων στη Ρόδο

Κατάσχεση αλιευμάτων στη Ρόδο – Έλεγχοι στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας – Διακομιδή ασθενούς

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του γραφείου Αλιείας της Λιμενικής Αρχής Ρόδου, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Κ/Μ στο λιμένα Κολώνα,  40χρονος, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα (40) κιλά ελλιποβαρή χταπόδια.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

  =======================

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην Ιχθυόσκαλα Δημοσίου της Νέας Μηχανιώνας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, σε ψυκτικό θάλαμο αυτής,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εκατόν είκοσι οκτώ (128) κιλά ιχθείς του είδους κολιός, μικρού μεγέθους διαστάσεων 14-16 εκατοστών (κάτω του ελαχίστου επιτρεπομένου μεγέθους των 18 εκατοστών).

Προανάκριση, διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας, ενώ τα κατασχεμένα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες από το λιμένα Καταπόλων Αμοργού στο λιμένα Νάξου με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53, 74χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL