Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στη Σύμη –

 Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στη Σύμη – Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μύκονο, στην Ηγουμενίτσα και στη Μυτιλήνη - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής  φώκιας
 
Στον εντοπισμό και την σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού, ως ύποπτου για την μεταφορά είκοσι ενός (21) αλλοδαπών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Σύμης.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Σύμης με τη συνδρομή περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, εντόπισαν στην ορεινή βραχώδη περιοχή ''ΧΑΜΕΣ'' ν. Σύμης τον 33χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από τρεις (03) αλλοδαπούς ως ο κυβερνήτης του ταχύπλοου σκάφους που τους μετέφερε πρωινές ώρες της 14/02/2020 από τα τουρκικά παράλια.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύμης.
 
*****
Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, στο νέο λιμένα ν. Μυκόνου, κατά την αποβίβασή από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε μία (01) μεταλλική γροθιά καθώς και μία (01) νάιλον συσκευασία με ποσότητα πιθανόν ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1,29 γραμμαρίων.
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα παραπάνω ανευρεθέντα. 
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr
 
*****
Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ταξιδιωτικό έγγραφο.
 
*****
Στη σύλληψη ενός 38χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον λιμένα Μυτιλήνης, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στην ενδοχώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ταξιδιωτικό έγγραφο.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Καμαριώτισσας ν. Σαμοθράκης στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 87χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
 
*****
Μία φώκια εντοπίστηκε νεκρή, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Γαυρίου Άνδρου στην παραλία ''ΚΟΛΩΝΑ'' Μπατσίου ν. Άνδρου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL