Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του χειριστή της λέμβου στη Χίο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη ημεδαπών στην Πάτρα – Τραυματισμός ημεδαπού στη Ναύπακτο - Διακομιδή ασθενούς

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του χειριστή της λέμβου στη Χίο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη ημεδαπών στην Πάτρα – Τραυματισμός ημεδαπού στη Ναύπακτο – Διακομιδή ασθενούς
 
 
Στον εντοπισμό σαράντα οκτώ (48) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές   ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χίου, στην περιοχή “ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΡΦΑ”  ν. Χίου, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί επί της ακτής, ενώ συνελήφθη μεταξύ αυτών ο 33χρονος  χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα και παράλληλα είχε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος SHENGEN, καθώς και καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Επίσης, στη σύλληψη ενός 18χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
 
Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, 60 και 65 ετών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι εν λόγω ημεδαποί, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή Ναυτικού Οχυρού Άραξου, εντοπίστηκαν ως επιβαίνοντες σε ερασιτεχνικό πολυεστερικό σκάφος, εντός των ορίων της προαναφερθείσας θαλάσσιας περιοχής και συγκεκριμένα σε απαγορευμένη ζώνη, ενώ στην παρουσία των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τράπηκαν σε φυγή.
Ακολούθησε καταδίωξη και οι ανωτέρω, αφού ακινητοποιήθηκαν επί της ακτής, συνελήφθησαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
 
*****
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ναυπάκτου, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός ηλικιωμένου ημεδαπού στο λιμένα Ναυπάκτου. 
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω άνδρας, ενώ διέσχιζε πεζός το οδόστρωμα στο χώρο που εκτελούνται εργασίες ανάπλασης από το Δήμο Ναυπακτίας, έχασε την ισορροπία του και χτύπησε σε προστατευτικό πλέγμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.
Ο ανωτέρω, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πατρών ''ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ'' για ιατρική περίθαλψη. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745, 60χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL