Πνιγμός στη Θεσσαλονίκη

Πνιγμός στη Θεσσαλονίκη – Κατάσχεση αλιεύματος οστράκων στη Χαλκίδα – Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στα Χανιά

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 67χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή Πολύχρονου Χαλκιδικής.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και στη συνέχεια στο νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Ν. Μουδανιών.

= = = = = = = = = = = = = = = =

Μεσημβρινές ώρες χθες, προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν και κατάσχεσαν εξήντα δύο κιλά και διακόσια γραμμάρια (62,2) οστρακοειδών (είδος γυαλιστερές - κυδώνια) τα οποία είχαν αλιευθεί από απαγορευμένη θαλάσσια περιοχή Β. Ευβοϊκού κόλπου, προκειμένου αυτά να διατεθούν στη συνέχεια προς πώληση εν όψει τριημέρου Καθαράς Δευτέρας.

Η παραπάνω ποσότητα οστράκων αλιεύθηκαν με αυτόνομη καταδυτική συσκευή και συγκεντρώθηκαν στην εν λόγω περιοχή από 32χρονο ερασιτέχνη αλιέα, ο οποίος κατελήφθη έπ’ αυτοφώρω κατά την στιγμή που εναπόθετε το αλίευμα ημέρας .

Από την Λιμενική Αρχή Χαλκίδας κατασχέθηκαν τα όστρακα και η αυτόνομη καταδυτική συσκευή ενώ παράλληλα κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά του 32χρονου.

= = = = = = = = = = = = = = = =

Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Σούδας Χανίων, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 24χρονος αλλοδαπός, διότι κατά την διάρκεια ταξιδιού με Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο από Πειραιά για Χανιά, διέπραξε διακεκριμένη κλοπή σε αντικείμενα και χρήματα επιβάτη.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα Σούδας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL