Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Χαλκίδα –Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα για παράβαση του άρθρου 394 του Π.Κ. – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ιθάκη για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας –

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Χαλκίδα –Συλλήψεις αλλοδαπών στη   Μυτιλήνη – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα για παράβαση του άρθρου 394 του Π.Κ. –  Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα –  Σύλληψη αλλοδαπού στην Ιθάκη για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας – Σύλληψη ημεδαπού στην Τήνο για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας
 
     Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για πιθανή κλοπή από άνδρα, σε καρνάγιο της περιοχής Βούρκος Αγίας Μαρίνας, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Χαλκίδας.
   Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον άνδρα να κρατάει μεταλλικά εργαλεία, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη. Πρόκειται για 50χρονο ημεδαπό.
        Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
            Δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 15 χρονών συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες από στελέχη Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
          Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν τα ανωτέρω στελέχη κατά τη διαδικασία επιβίβασης επιβατών σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Χίο και τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της 15χρονης ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία ανήκουν σε άλλο πρόσωπο.
            Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
    Στη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού και μιας 39χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
     Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος οδηγούσε ΙΧΕ όχημα με συνοδηγό την 39χρονη, που μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν τα ανωτέρω στελέχη διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστό αριθμό πλαισίου. Επίσης, για τον πραγματικό αριθμό πλαισίου διαπιστώθηκε η ύπαρξη μέτρου κλαπέν-υπαιξερεθέν-απωλεσθέν, από τις βρετανικές αρχές καθώς και καταχωρημένο στη βάση δεδομένων της Interpol.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα, οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του.
        
*****
      Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 32 και 25 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
   Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. εντός του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, εντοπίστηκε ο 32χρονος ως οδηγός του οχήματος, να μεταφέρει τον 25χρονο συνοδηγό του, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
   Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω όχημα και τα ταξιδιωτικά έγγραφα.
 
 *****
   Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
   Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από  στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του ανωτέρω σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
   
 *****
        Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ιθάκης, στο λιμένα Πισαετού, 43χρονος οδηγός ΙΧΕ οχήματος, διότι δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης κατάλληλης κατηγορίας.
         Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
 *****
           Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας συνελήφθη βραδινές ώρες χθες από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Τήνου, 23χρονος οδηγός δικύκλου οχήματος, διότι στερείτο άδεια ικανότητας οδήγησης.
            Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL