Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Κόρινθο –

Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Κόρινθο – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και διακινητών στην Πάτρα – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και διακινητή στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Κορίνθου, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε φορτηγό όχημα (τράκτορα / επικαθήμενο), τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός του χώρου του φορτίου άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.  

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κορίνθου.   

=====================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, 49χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 33χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρουν δύο (02) αλλοδαπούς, που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.          

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα,  τα ταξιδιωτικά έγγραφα και το ποσό των δυο χιλιάδων ευρώ.

=====================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, 43χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει δύο (02) αλλοδαπούς, που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.                                        

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και τα ταξιδιωτικά έγγραφα.

=====================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-ΟΓ πλοίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε υπεξαιρέσει στης 22-02-2012 στην Ιταλία, φορτηγό όχημα με τρέιλερ, σε βάρος ημεδαπού.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

=====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμάνι των Φούρνων στο λιμάνι του Άγιου Κήρυκου με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» Ν.Σ. 965, 91χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL