Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ιτέα-

 Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ιτέα –Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στο Βόλο –Συλλήψεις οδηγών για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στο Βόλο
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, στη διασταύρωση της παραλιακής οδού Ιτέας 28ης Οκτωβρίου και Μεταμορφώσεως, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Ιτέας, όταν  ΙΧΕ όχημα με 43χρονο οδηγό, συγκρούστηκε με Δ/Κ όχημα με 19χρονο οδηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 19χρονου.
Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιτέας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιτέας.
*****
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Βόλου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 38χρονος οδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος διότι σε διενεργούμενη αλκοολομέτρηση, βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Σε ελέγχους που διενεργήθηκαν, βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αγριάς Βόλου συνελήφθησαν συνολικά τέσσερις (04) ημεδαποί, για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL