Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά

Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά – Έλεγχοι στην ιχθυόσκαλα Δημοσίου Νέας Μηχανιώνας – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα– Διακομιδή ασθενούς

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον προβλήτα «DOCK 3» του λιμένα Πειραιά, από προσωπικό της Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, εντός  Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου, 27χρονος αλλοδαπός διότι βρέθηκε να κατέχει, εντός του σακιδίου πλάτης, μια (01) πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 1.060 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.  

=================

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, στη ράμπα φορτοεκφόρτωσης ιχθύων της ιχθυόσκαλας Δημοσίου Νέας Μηχανιώνας, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης από Φ.Ι.Χ. ψυγείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διακόσια σαράντα (240) κιλά ιχθείς του είδους κολιός, υπολειπομένων διαστάσεων 14–16 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 18 εκ.), τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε Ευαγή Ιδρύματα.

Επίσης, βραδινές ώρες χθες, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, εντός της αίθουσας δημοπράτησης της ιχθυόσκαλας Δημοσίου Νέας Μηχανιώνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εβδομήντα τρία κιλά και εξακόσια γραμμάρια (73,6) όστρακα του είδους κυδώνι, υπολειπομένων διαστάσεων 3–3,5 εκ. (αντί του προβλεπόμενου 4 εκ.), τα οποία και απορρίφθησαν εκ νέου στη θάλασσα.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

=================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 32χρονος αλλοδαπός, διότι παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας μία 35χρονη αλλοδαπή, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, η οποία και συνελήφθη.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 29χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 18χρονη αλλοδαπή συνοδηγός διότι μετέφεραν δύο (02) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Τέλος, συνελήφθησαν χθες, στο σταθμό υποδοχής του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί (1 άνδρας και 1 γυναίκα) διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

=================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 =================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη χθες με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. από το λιμάνι της Κέας στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, 62χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL