Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Μαρμάρι την 11/02/2020 – Απώλεια άγκυρας Ε/Γ-Ο/Γ στη Σάμο – Αλιευτικός έλεγχος στην Κόρινθο – Διακομιδή ασθενούς

 
Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Μαρμάρι την 11/02/2020 – Απώλεια  άγκυρας Ε/Γ-Ο/Γ στη Σάμο – Αλιευτικοί έλεγχοι στην Κόρινθο και στην Αιδηψό – Διακομιδή ασθενούς
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό, μίας σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην θαλάσσια περιοχή θέσης Κατσάπα – παραλία “ΦΥΓΙΑ” Μαρμαρίου Ευβοίας την 11-02-2020, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε και πρόκειται για 55χρονο ημεδαπό.
 
*****
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σάμου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR MYKONOS'' Ν.Π. 10882, το οποίο  απέπλεε από το λιμένα με προορισμό το λιμένα Ευδήλου Ικαρίας, ότι απώλεσε την αριστερή άγκυρά του, κατά τη διαδικασία άπαρσής της.
Το πλοίο απέπλευσε για λιμένες Ευδήλου, Μυκόνου, Τήνου, Σύρου, Πειραιά, λόγω αδυναμίας επιστροφής στο λιμάνι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, με τη σύμφωνη γνώμη του νηογνώμονα που το παρακολουθεί, διατηρώντας την κλάση του.
     
*****
 
Στη σύλληψη κυβερνήτη Α/Κ επαγγελματικού σκάφους προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Κορίνθου στην περιοχή ''ΜΑΥΡΟΛΙΜΝΗ'' Κορινθίας, διότι σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε η αλίευση συνολικά χιλίων τετρακοσίων (1.400) ατόμων του είδους  ολοθούριο, καθ' υπέρβαση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού αλιευομένων ατόμων του είδους ανά σκάφος και ανά ημέρα, το οποίο ορίζεται σε τετρακόσια άτομα. Επιπλέον, εκατόν ενενήντα τρία (193) άτομα της προαναφερθείσας ποσότητας βρέθηκαν να είναι υπολειπόμενου βάρους.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση βεβαιώθηκαν δύο (02) αλιευτικές παραβάσεις, ενώ τα παράνομα αλιεύματα κατασχέθηκαν και απορρίφθηκαν στη θάλασσα.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr
 
*****
 
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη  του Λιμεναρχείου Αιδηψού καθώς και της Λιμενικής Αρχής  Α΄ Λ/Τ Ωρεών Ευβοίας, στη θαλάσσια περιοχή ''ΨΑΡΟΠΟΥΛΙΟΥ'' Βασιλικών Ευβοίας, εντοπίστηκαν δυο (02) ημεδαποί αλιείς να έχουν διενεργήσει παράνομη αλιεία με ψαροντούφεκο, καταδυόμενοι από ερασιτεχνικό ταχύπλοο σκάφος με τη χρήση αυτόνομης καταδυτικής συσκευής.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή επιβλήθηκαν οι νόμιμες διοικητικές κυρώσεις και κατασχέθηκαν αλιεύματα συνολικού βάρους πενήντα κιλών (50kg), δέκα (10) φιάλες οξυγόνου, τρία (03) ψαροντούφεκα, δύο (02) ρυθμιστές πνευστὀτητας και δύο (02) μαχαίρια κατάδυσης.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη,  πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Αλοννήσου στο λιμένα Σκοπέλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” Ν.Π. 10001, 7χρονος,  ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL