Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την προσάραξη Δ/Ξ πλοίου με αλλοδαπούς επιβαίνοντες στην Κέα την 16/03/20 –

 Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την προσάραξη Δ/Ξ πλοίου με αλλοδαπούς επιβαίνοντες στην Κέα την 16/03/20 – Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-ΚΑΤ πλοίου στην Ύδρα – Αιφνίδιος θάνατος ημεδαπού στο Βόλο – Διακομιδή  ασθενούς
 
Συνέχεια ενημέρωσης
Αναφορικά με την προσάραξη Δ/Ξ πλοίου με αλλοδαπούς επιβαίνοντες στην Κέα την 16/03/20, γνωρίζεται ότι συνελήφθησαν τρεις (03) αλλοδαποί μεταξύ των επιβαινόντων, φερόμενοι ως διακινητές, για παράβαση του ν. 4251/2014, του ΠΔ 55/98 και των άρθρων 27, 45, 187Α και 277 του ΠΚ.
 
*****
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ύδρας, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 5'' Ν.Π. 11350,  το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πόρτο Χέλι για  Σπέτσες – Ερμιόνη – Ύδρα – Πόρο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Ύδρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Πόρου.
Στο ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να επιβιβαστούν δεκατρείς (13) επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες προς αποβίβαση.
 
*****
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου, μεσημβρινές ώρες χθες, ότι εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, 54χρονος ημεδαπός έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμένα Μανδρακίου ν. Νίσυρου στο λιμένα Καρδάμαινας ν. Κω, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΝΤΩΝΙΟΣ'' Ν. Κω 40, 73χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL