Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 12/03/20 –

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη – Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στην Ιτέα – Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στο λιμένα Πειραιά – Αλιευτικός έλεγχος στην Κέρκυρα
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 12/03/2020, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των οκτακοσίων πενήντα δύο ευρώ και δεκαέξι λεπτών (852,16€). 
 
*****
 
Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας - Δελφών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραδόθηκαν σε στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ιτέας.
Συγκεκριμένα, οι δύο  ημεδαποί είχαν στην κατοχή τους 20gr ακατέργαστης κάνναβης και 6,4gr ακατέργαστης κάνναβης έκαστος.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
        
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, από τα στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, 62χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Ν. 2960/2001  ''Εθνικός  Τελωνειακός Κώδικας''.  
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ο 62χρονος, ως οδηγός βυτιοφόρου οχήματος, να φέρει 3.020kg καύσιμη ύλη λιγότερη από την αρχικά ζυγισμένη, γεγονός που διαπιστώθηκε μετά την επαναζύγιση του οχήματος.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
*****
 
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε την 14-03-20 στην περιοχή Ανεμόμυλος ν. Κέρκυρας από στελέχη του Γραφείου Αλιείας της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, εντοπίστηκαν δύο ημεδαποί να διενεργούν αλιεία από την ακτή με το αλιευτικό εργαλείο “παραγάδι” με τη χρήση τηλεκατευθυνόμενων σκαφών.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των νόμιμων διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα ως άνω αλιευτικά εργαλεία κατασχέθηκαν.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.
  
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL