Θάνατος λουόμενου στην Πρέβεζα - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Διαφάνι - Διακομιδές ασθενών

Θάνατος λουόμενου στην Πρέβεζα - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Διαφάνι - Διακομιδές ασθενών
 
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΛΟΥΤΣΑ'' Πρέβεζας, 64χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Διαφανίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν. Ρεθύμνου 06, το οποίο εκτελούσε  προγραμματισμένο δρομολόγιο από ν. Ρόδο για Χάλκη - Διαφάνι - Κάρπαθο - Κάσο - Σητεία - Ανάφη - Θήρα - Μήλο - Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Διαφανίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Καρπάθου.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν τρεις (03) επιβάτες, ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα και ένα (01) δίκυκλο, ενώ στο λιμένα ν. Διαφανίου ανέμενε προς επιβίβαση ένας (01) επιβάτης.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές και μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-05χρονης από το λιμένα Λιναριάς ν. Σκύρου στο λιμένα Κύμης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
-71χρονης από το λιμένα ν. Αλοννήσου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001 και
-38χρονης από το λιμένα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL